Letselschade en Oplossingen

Door letselschade raakt u arbeidsongeschikt. U mist u niet alleen inkomsten maar ook uw sociale omgeving. U heeft verder in het dagelijkse leven ernstige beperkingen door het opgelopen letsel. En wat nu?

Experts in het recht

U schakelt dan het liefst een expert in. Iemand mag zich natuurlijk niet zomaar expert nomen. Van een expert mag minimaal verwacht worden dat deze een juridische opleiding heeft afgerond aan een universiteit. Daarnaast dient dit aangevuld te worden met praktijkervaring of door studie op het niveau van een doctoraal. Deze persoon moet tevens op de hoogte zijn van relevantie gebeurtenissen in de praktijk

Vaak heeft een expert een brede kennis die vergelijkbaar is met de stand van de techniek. Voor de stand van de techniek wordt vereist dat een expert op de hoogte is van hetgeen in vaktijdschriften is omschreven. Daarnaast kan de kennis van de expert worden aangevuld met hetgeen hij heeft waargenomen op officiële beurzen en aangelegenheden.

Experts in letselschade

Wij hebben aansluitende kennis op het gebied van letselschade. U kunt onze experts inschakelen als u vragen heeft op het gebied van letselschade. Wij kunnen in veel gevallen uw vraag beantwoorden of wij op basis van een eerlijke behandeling uw zaak kunnen behandelen. Dat houdt niet in dat wij een zaak op voorhand op basis van no cure no pay zullen behandelen. Pas indien de verzekeraar uw schade heeft erkend en bereid is om de juridische kosten te betalen dan kunnen wij met u met zekerheid aangeven dat er niets bij u in rekening wordt gebracht.

Oplossingen door onze experts

Onze letselschade juristen proberen een zo goed mogelijke regeling te treffen met de veroorzaker van de schade. Meestal wordt de schade gedekt door een verzekeringmaatschappij. Op die wijze is iemand altijd verzekert van de verhaalsmogelijkheid bij een schadeplichtige. Mochten wij er niet uit komen met de verzekeraar dan kunnen wij altijd voor u procederen bij de rechtbank.

Neem vandaag nog contact met ons op via ons contactformulier of email ons info@expertletselschade.nl