Hoeveel schadevergoeding kan ik krijgen

Hoogte schadevergoeding berekenen

Welk bedrag krijg ik bij letselschade als schadevergoeding?

Bij letselschade wordt de de hoogte van de schadevergoeding opgebouwd uit twee soorten bedragen. Het bedrag dat u ontvangt aan materieel schade en het bedrag dat u ontvangt aan immateriële schade. De hoogte van de schadevergoeding voor materiële schade bestaat uit de kosten die u heeft gemaakt ten gevolge aan het ongeval. Voor het gemak denkt u hierbij aan alle kosten die u heeft gemaakt en niet zou hebben gemaakt als u het ongeval niet zou hebben gehad. De meest voor de hand liggende kosten zijn reiskosten naar het ziekenhuis of revalidatiecentrum, eigen bijdrage voor medicijnen en verbandmiddelen aanpassingen aan uw huis, etc.

Hoogte Schadevergoeding laten berekenen

U kunt de hoogte van uw schadevergoeding door ons laten berekenen. Omdat zeer veel individuele omstandigheden een rol spelen bij de hoogte van uw schadevergoeding kan deze niet online nauwkeurig worden berekend. De hoogte van uw schadevergoeding wordt voornamelijk bepaald of u nog uw werk kunt uitvoeren en en in welke mate, ook speelt het uitvoeren van uw hobby een rol. Daarnaast is de vraag in hoeverre u beperkt bent in het dagelijkse leven en of u in staat bent om huishoudelijke taken uit te voeren.

Voor iedereen zal dat een ander percentage opleveren ten aanzien van elk punt. Zo kunt u misschien wel volledig uw hobby uitvoeren maar wellicht kunt u uw werk nog maar voor 60 procent uitvoeren. Zo geldt dat ook voor uw dagelijkse activiteiten en huishoudelijke taken die u al dan niet voor de volle honderd procent kunt uitvoeren.

Hoogte Smartengeld berekenen

Het bedrag aan smartengeld is afhankelijk van de immateriële schade die u heeft opgelopen. Heeft u veel psychisch leed overgehouden aan het ongeval? En als gevolg van het ongeval kan ook psychisch leed worden ondervonden. Het ongeval zelf als het gevolg daarvan zijn twee verschillende zaken die allebei voor schadevergoeding in de vorm van smartengeld in aanmerking komen

Wilt u de hoogte van uw schadevergoeding door ons laten berekenen? Neem contact op met ons om een nauwkeurige schadevergoeding te laten berekenen.

Reactie achterlaten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *