Waarom overstappen naar Expert Letselschade?

U heeft letselschade opgelopen als gevolg van een ongeval. Daarvoor heeft u bij uw rechtsbijstandverzekeraar uw zaak aangemeld. Dat is vaak een eerste gedachte die men heeft omdat u daar verzekerd bent. Na verloop van tijd merkt u dat er weinig tot geen vooruitgang zit in uw zaak. Het verhalen van letselschade is anders dan het dagelijkse werk dat bij een rechtsbijstandverzekeraar binnenkomt. Een rechtsbijstandverzekeraar doet de letselschade 'er een beetje bij', het is geen specialisme van de rechtsbijstandverzekeraar. Het verhalen van letselschade is echter een expertise. Deze expertise ontbreekt bij de meeste rechtsbijstandverzekeraars omdat het geen letselschade juristen zijn.

Wij kunnen het dossier overnemen van de rechtsbijstandverzekeraar. Vaak kiest men ervoor om over te stappen van de rechtsbijstandverzekeraar omdat er geen schot in de zaak zit of omdat men niets hoort van de rechtsbijstandverzekeraar. Dat is een vervelende situatie voor u, maar dat hoeft u niet te accepteren. U kunt namelijk altijd overstappen van een rechtsbijstandverzekeraar naar Expert Letselschade.

Rechtsbijstand & Letselschade

Heeft u uw zaak aangebracht bij een rechtsbijstandverzekeraar en komt u geen stap verder? Wij kunnen het dossier overnemen van de rechtsbijstandverzekeraar als u niet tevreden bent. Nadat wij uw letselschadedossier hebben overgenomen van de rechtsbijstandverzekeraar voeren wij eerst een second opinion uit. Een second opinion is geheel kosteloos voor u. De kosten voor de rechtsbijstand worden vergoed door de verzekering van de aansprakelijke partij.

 

Kosteloos overstappen

Bent u niet tevreden over uw huidige rechtsbijstandverzekeraar? U kunt dan kosteloos overstappen naar een letselschade jurist die zich volledig richt op letselschade. Als de aansprakelijkheid is erkend door de aansprakelijke partij dan worden alle kosten vergoed, ook als er werkzaamheden opnieuw dienen te worden verricht. De rechtbank heeft geoordeeld dat extra kosten die een overstap met zich meebrengen volledig worden vergoed, omdat een letselschade traject vaak langduriger is. Dat brengt met zich mee dat het u vrij staat om in redelijkheid gedurende het traject om over te stappen.

Contact

U kunt telefonisch contact met ons opnemen of via email om uw overstap naar ons te regelen.