Waarom overstappen van Letselschade advocaat?

Niet elke advocaat is gespecialiseerd in letselschade. Advocaten behandelen veel diverse zaken en richten zich in het algemeen niet altijd op een specialisatie. Letselschade zaken zijn vaak anders dan advocaten gewend zijn. Advocaten richten zich vaak op arbeidszaken of contractzaken. Dat zijn kortlopende zaken waarin geprocedeerd wordt en de rechter een beslissing moet nemen. Letselschadezaken worden doorgaans niet bij de rechtbank aangebracht zodat een advocaat niet hoeft te procederen. Als het toch noodzakelijk is om te procederen dan is het niet nodig om een advocaat in te schakelen, een jurist kan ook procederen in letselschadezaken.

 

Wij kunnen uw letselschadedossier overnemen van uw letselschadeadvocaat. Vaak kiest men ervoor om over te stappen van de letselschade advocaat omdat de zaak te lang duurt en onduidelijk blijft of er wel een bevredigende resultaat uitkomt. 

Letselschade advocaat & second opinion

Heeft u uw zaak aangebracht bij een letselschade advocaat en verwacht u niet het bevredigende resultaat te kunnen bereiken? In dat geval kunnen het letselschadedossier overnemen van uw letselschade advocaat. Nadat wij uw letselschadedossier hebben overgenomen van de uw letselschade advocaat voeren wij eerst een second opinion uit. Een second opinion is geheel kosteloos voor u. De kosten voor het behandelen van uw letselschadedossier wordt vergoed door de verzekering van de partij die uw letselschade heeft veroorzaakt.

 

Kosteloze overstap

Bent u niet tevreden over uw huidige Letselschade advocaat? U kunt dan kosteloos overstappen naar een letselschade jurist die zich volledig richt op letselschade. Indien de aansprakelijkheid is erkend door de aansprakelijke partij dan worden alle kosten vergoed, ook als er werkzaamheden opnieuw dienen te worden verricht die eerst door een letselschade advocaat zijn verricht. De rechtbank heeft geoordeeld dat extra kosten die een overstap met zich meebrengen volledig worden vergoed, omdat een letselschade traject vaak langduriger is. Dat brengt met zich mee dat het u vrij staat om in redelijkheid gedurende het letselschade traject om over te stappen.

Contact

U kunt telefonisch contact met ons opnemen of via email om uw overstap naar ons te regelen.